یونیسف: جنگ و قحطی در غزه روزانه جان ۲۸ کودک را می‌گیرد حاضران در نشست جده بر لزوم اتخاذ تصمیم‌های قاطع درباره غزه تاکید کردند عراقچی در جده با همتای عراقی خود دیدار کرد | تاکید تهران و بغداد بر اجرای کامل تفاهم‌نامه امنیتی ایران و عراق انتقاد وزیر راه‌وشهرسازی در خصوص ساخت‌وساز‌ها در ارتفاعات جنوبی مشهد رژیم صهیونیستی و آمریکا درحال برنامه‌ریزی سفر ترامپ به سرزمین‌های اشغالی رئیس قوه قضاییه: دفاع از مظلومین عالم بخصوص مردم مظلوم غزه سیاست قطعی نظام است | جنایات علیه خادمان امنیت مردم را ریشه‌کن کنیم وزیر کشور مطرح کرد: افزایش اختیارات استانداران، گامی برای تسریع در روند توسعه کشور برنامه جهانی غذا: غزه در میانه بدترین بحران بشری روی زمین است هزاران نفر در آتن به حملات رژیم صهیونیستی در غزه اعتراض کردند ایران و اروپا در دور جدید گفت‌وگوها در ژنو مذاکره خواهند کرد پزشکیان: هیچ وظیفه دیگری جز خدمت به مردم و باز کردن گره‌های آن‌ها نداریم تجدید میثاق دولت با آرمان‌های امام خمینی(ره) + فیلم (۳ شهریور ۱۴۰۴) حمله با سلاح سرد به تظاهرات حامیان فلسطین در بروکسل عراقچی: توهم اسراییل بزرگ تهدیدی برای صلح و امنیت بین المللی است جهاد اسلامی فلسطین: تجاوز علیه یمن جنایت جنگی جدید آمریکا و اسرائیل است اعتراف رسانه اسرائیلی به شکست در رهگیری موشک هایپرسونیک یمنی انصارالله یمن: پشتیبانی از غزه ادامه می‌یابد حماس: پاسخ رسمی به پیشنهاد اخیر آتش‌بس داده نشده است ایران حمله رژیم صهیونیستی به یمن را به شدت محکوم کرد (۲ شهریور ۱۴۰۴) واکنش یمن به حمله اسرائیل به صنعا | بینی رژیم اسرائیل را به خاک می‌مالیم مصوبات مهم سفر تاریخی شعائر اسلامی به مشهد | از تامین ۶۰ واگن قطار شهری تا پیگیری قطار سریع السیر در سطح سران وزیر خارجه رژیم صهیونیستی راهی آمریکا می‌شود پزشکیان به چین سفر خواهد کرد پیش‌بینی بورس برای فردا (دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۴) جلیلی: وظیفه داریم به موفقیت دولت کمک کنیم سرلشکر حاتمی: در برابر تهدیدات دریایی آمادگی کامل داریم فرمانده سابق نیروی دریایی اسرائیل: یمنی‌ها قدرت تولید موشک دارند
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان با وزیر خارجه فرانسه گفت‌وگو کرد | ما خواستار دستیابی به یک توافق خوب هستیم

  • کد خبر: ۸۷۳۱۱
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۳
امیرعبداللهیان با وزیر خارجه فرانسه گفت‌وگو کرد | ما خواستار دستیابی به یک توافق خوب هستیم
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و ژان ایو لو دریان وزیر خارجه فرانسه امروز در یک گفت‌وگوی تلفنی در خصوص موضوعات مختلف از جمله مناسبات دوجانبه و گفت‌وگوهای فراروی وین به بحث و رایزنی پرداختند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در ابتدای این مکالمه وزیر خارجه فرانسه وضعیت سلامت و درمان وزیر امور خارجه کشورمان را جویا شده و برای امیرعبداللهیان بهبودی سریع آرزو کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تشکر از احوالپرسی وزیر خارجه فرانسه و اشاره به اینکه دولت جمهوری اسلامی ایران هم در روابط دوجانبه و هم در گفتگو های هسته‌ای رویکردی عملگرایانه و نتیجه محور دارد، ابراز امیدواری کرد که رایزنی‌های تهران و پاریس به پیشبرد عملی همکاری‌ها میان دو کشور منجر شود.

امیر عبداللهیان ایران و فرانسه را دارای ظرفیت‌هایی بزرگ خواند و تصریح نمود که جمهوری اسلامی ایران برای گسترش همه‌جانبه روابط دوجانبه بر اساس احترام متقابل و منافع مشترک آمادگی دارد و می‌توان مناسبات را در حوزه‌های مختلف بیش از پیش گسترش داد.

در همین چارجوب طرفین با اشاره به دو بار تماس روسای جمهور ایران و فرانسه، و همچنین گفتگوی امیرعبداللهیان و ماکرون در حاشیه نشست بغداد و نیز دیدار حضوری اخیر وزرای خارجه دو کشور، در مورد مناسبات دوجانبه و فرصت همکاری ها بحث و تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با یادآوری مسئولیت آمریکا در بروز وضعیت کنونی برجام و نقش سکوت سه کشور اروپایی در زیاده‌خواهی آمریکا، تصریح نمود که ایران خواستار دستیابی به یک توافق خوب است، اما این امر لازمه‌هایی دارد از جمله بازگشت طرف‌های مقابل به تعهدات کامل خود و لغو موثر تحریم‌ها.

امیرعبداللیهان با اشاره به تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران، این اقدام را تاییدی بر تداوم بی‌اعتمادی جمهوری اسلامی به آمریکا خواند و بر لزوم ارائه تضمین و انجام راستی‌آزمایی موثر تأکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان برنامه دفاعی ایران را حق حاکمیتی هر کشوری دانست و افزود بی اعتنا به رفتار غیرسازنده تحریمی آمریکا بر افزایش توان دفاعی کشورمان با قدرت ادامه می دهیم.

امیرعبداللهیان با اشاره به جدیت جمهوری اسلامی در مذاکرات و آمادگی در رسیدن فوری به توافق خوب، با اشاره به اینکه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید از سیاسی‌کاری اجتناب نماید، بر ادامه همکاری فنی ایران با این نهاد تأکید کرد.

وزیر خارجه فرانسه نیز در این تماس با بیان اینکه پاریس از بازگشت همه طرف‌ها به برجام حمایت می‌کند و هرآنچه در توان داشته باشد در این راستا انجام می‌دهد، ابراز امیدواری کرد که گفت‌وگوهای پیش رو در وین با پیشرفتی سریع همراه شود.

در این تماس سلام آقای ماکرون به رییس جمهور کشورمان و پاسخ متقابل از طریق وزرای خارجه منعکس شد.

گفتگوهای دوجانبه، منطقه ای و بین المللی دو کشور امروز توسط معاونین سیاسی در پاریس تداوم دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->