نشست مشترک معاون استاندار با اعضای هیئت امنای اتاق اندیشه ورز تبلیغ حوزه علمیه خراسان برخورد جدی پلیس با خودروهای فاقد معاینه فنی و تخلفات صدور گواهی عراقچی در همایش اکو: ایران قربانی یک‌جانبه‌گرایی آمریکاست جزئیات دومین همایش ملی ایران و سازمان اکو اعلام شد هشدار وزیر خارجه آمریکا به حماس | فرصت بسیار کوتاهی برای پذیرش توافق دارید تشریح جزئیات قطعنامه پیشنهادی ایران با موضوع ممنوعیت تعرض به تأسیسات هسته‌ای رئیس جمهور در پیامی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد را تبریک گفت دومین حمله مرگبار آمریکا در دریای کارائیب پزشکیان در دیدار با رئیس جمهور مصر: تقویت اتحاد کشورهای اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی است حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان + عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو: به رهبران حماس در هر جا حمله خواهیم کرد هشدار سازمان ملل: یمن سومین کشور از نظر ناامنی غذایی در جهان است پاسخ لاریجانی به گزافه گویی نتانیاهو سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است قطر در مواجهه با تجاوز اسراییل تنها نیست هشدار اسلامی درباره حکمرانی «قانون جنگل» در آژانس بین المللی انرژی اتمی توضیحات وزارت خارجه پس از انتشار بیانیه اجلاس اسلامی - عربی در واکنش به حمله اسرائیل به قطر بیانیه پایانی نشست دوحه صادر شد |محکومیت شدید تجاوز اسرائیل به قطر و حمایت از تلاش‌های صلح (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو حمله به قطر را به ترامپ اطلاع داده بود عراقچی: کشورهای اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند + فیلم هیأت ونزوئلا با رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد اسپانیا قرارداد‌های تسلیحاتی اسرائیل را لغو کرد اعتراف نتانیاهو به انزوای جهانی اسرائیل شبکه اینترنشنال هک شد + فیلم و عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) حزب‌الله: سلاح‌های مقاومت، خط قرمز است امارات مخالف اقدام مشترک کشورهای اسلامی علیه اسرائیل است بیانیه جدید شورای همکاری خلیج فارس: شورای امنیت اقدامات قاطعی برای توقف تجاوزات اسرائیل اتخاذ کند
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان با وزیر خارجه فرانسه گفت‌وگو کرد | ما خواستار دستیابی به یک توافق خوب هستیم

  • کد خبر: ۸۷۳۱۱
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۳
امیرعبداللهیان با وزیر خارجه فرانسه گفت‌وگو کرد | ما خواستار دستیابی به یک توافق خوب هستیم
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و ژان ایو لو دریان وزیر خارجه فرانسه امروز در یک گفت‌وگوی تلفنی در خصوص موضوعات مختلف از جمله مناسبات دوجانبه و گفت‌وگوهای فراروی وین به بحث و رایزنی پرداختند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در ابتدای این مکالمه وزیر خارجه فرانسه وضعیت سلامت و درمان وزیر امور خارجه کشورمان را جویا شده و برای امیرعبداللهیان بهبودی سریع آرزو کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تشکر از احوالپرسی وزیر خارجه فرانسه و اشاره به اینکه دولت جمهوری اسلامی ایران هم در روابط دوجانبه و هم در گفتگو های هسته‌ای رویکردی عملگرایانه و نتیجه محور دارد، ابراز امیدواری کرد که رایزنی‌های تهران و پاریس به پیشبرد عملی همکاری‌ها میان دو کشور منجر شود.

امیر عبداللهیان ایران و فرانسه را دارای ظرفیت‌هایی بزرگ خواند و تصریح نمود که جمهوری اسلامی ایران برای گسترش همه‌جانبه روابط دوجانبه بر اساس احترام متقابل و منافع مشترک آمادگی دارد و می‌توان مناسبات را در حوزه‌های مختلف بیش از پیش گسترش داد.

در همین چارجوب طرفین با اشاره به دو بار تماس روسای جمهور ایران و فرانسه، و همچنین گفتگوی امیرعبداللهیان و ماکرون در حاشیه نشست بغداد و نیز دیدار حضوری اخیر وزرای خارجه دو کشور، در مورد مناسبات دوجانبه و فرصت همکاری ها بحث و تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با یادآوری مسئولیت آمریکا در بروز وضعیت کنونی برجام و نقش سکوت سه کشور اروپایی در زیاده‌خواهی آمریکا، تصریح نمود که ایران خواستار دستیابی به یک توافق خوب است، اما این امر لازمه‌هایی دارد از جمله بازگشت طرف‌های مقابل به تعهدات کامل خود و لغو موثر تحریم‌ها.

امیرعبداللیهان با اشاره به تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران، این اقدام را تاییدی بر تداوم بی‌اعتمادی جمهوری اسلامی به آمریکا خواند و بر لزوم ارائه تضمین و انجام راستی‌آزمایی موثر تأکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان برنامه دفاعی ایران را حق حاکمیتی هر کشوری دانست و افزود بی اعتنا به رفتار غیرسازنده تحریمی آمریکا بر افزایش توان دفاعی کشورمان با قدرت ادامه می دهیم.

امیرعبداللهیان با اشاره به جدیت جمهوری اسلامی در مذاکرات و آمادگی در رسیدن فوری به توافق خوب، با اشاره به اینکه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید از سیاسی‌کاری اجتناب نماید، بر ادامه همکاری فنی ایران با این نهاد تأکید کرد.

وزیر خارجه فرانسه نیز در این تماس با بیان اینکه پاریس از بازگشت همه طرف‌ها به برجام حمایت می‌کند و هرآنچه در توان داشته باشد در این راستا انجام می‌دهد، ابراز امیدواری کرد که گفت‌وگوهای پیش رو در وین با پیشرفتی سریع همراه شود.

در این تماس سلام آقای ماکرون به رییس جمهور کشورمان و پاسخ متقابل از طریق وزرای خارجه منعکس شد.

گفتگوهای دوجانبه، منطقه ای و بین المللی دو کشور امروز توسط معاونین سیاسی در پاریس تداوم دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->